Прво овогодишње скијање на Копаонику почиње у четвртак

СТАРТ!!!

Сутра званично стартује нова скијашка сезона на Копаонику! Скијалишта Србије су за први дан скијања припремила стазе Караман гребен, Мало језеро и стазу Крст, а системи за вештачко оснежавање раде без престанка како би се у што краћем року припремио што већи број стаза за скијање.
Копаоник у нову сезону улази са неколико новитета. Копаоник ће од ове зиме имати нову ски стазу на локацији Крчмар. Дужина стазе износи 1500 метара, ширина 40 м. Категоризација стазе је средње тешка ски стаза. Уређен „сноw парк“ се ове сезоне налази на новој локацији, на Панчићу, између стаза 4 и 4а, у коме се организују такмичења домаћег и међународног карактера. У рад је пуштена гаража која има око 350 паркинг места и опремљена је најсавременијом опремом.
Овогодишња манифестација Ски опенинг на Копоанику почиње 5. децембра и траје до 8.децембра, када ће у овом скијалишту важити попуст од 30 посто на цену ски карата. Скијалишта Србије ће за све љубитеље скијања обезбедити током ове манифестације бесплатно коришћење ноћне стазе.
Радно време Ски центара од четвртка је од 9:00 до 15:30 часова, а ноћна стаза ће бити отворена од 18:00 до 22:00 часа.

Остале вести