Prvo ovogodišnje skijanje na Kopaoniku počinje u četvrtak

START!!!

Sutra zvanično startuje nova skijaška sezona na Kopaoniku! Skijališta Srbije su za prvi dan skijanja pripremila staze Karaman greben, Malo jezero i stazu Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.
Kopaonik u novu sezonu ulazi sa nekoliko noviteta. Kopaonik će od ove zime imati novu ski stazu na lokaciji Krčmar. Dužina staze iznosi 1500 metara, širina 40 m. Kategorizacija staze je srednje teška ski staza. Uređen „snow park“ se ove sezone nalazi na novoj lokaciji, na Pančiću, između staza 4 i 4a, u kome se organizuju takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. U rad je puštena garaža koja ima oko 350 parking mesta i opremljena je najsavremenijom opremom.
Ovogodišnja manifestacija Ski opening na Kopoaniku počinje 5. decembra i traje do 8.decembra, kada će u ovom skijalištu važiti popust od 30 posto na cenu ski karata. Skijališta Srbije će za sve ljubitelje skijanja obezbediti tokom ove manifestacije besplatno korišćenje noćne staze.
Radno vreme Ski centara od četvrtka je od 9:00 do 15:30 časova, a noćna staza će biti otvorena od 18:00 do 22:00 časa.

Other news