Планина за најлепше зимске доживљаје

Копаоник је то место где зима заиста постаје ужитак. На заснеженим, добро припремљеним стазама сусрећу се скијаши, сноубордери, авантуристи жељни изазова… Они који не скијају, могу да се санкају, да уживају у адреналинским садржајима као што су боб на шинама, зип-лине и тубинг. Обележје овог скијашког центра су модерне жичаре, разноврсне стазе, погодне и за почетнике и за захтевне скијаше. Уз помоћ инструктора скијања, у најлепшем сећању сваког скијаша остаје падина на којој је научио како да савлада прву кривину. Ноћно скијање је посебан доживљај, као и призор који се угледа када се жичаром попне на Панчићев врх: читава планина као на длану. Копаоник је идеална дестинација за зимски одмор и у кругу породице или пријатеља. У Авантура парку и Дечијем граду деца могу да уживају у снежним играма заједно са родитељима, а за најмлађе скијаше и почетнике, обезбеђена су три простора „ски вртића“ са покретном траком.
У савремено опремљеним хотелима, бројни су садржаји и простори за опуштању и одмор који нуде разне могућности за квалитетно провођење слободног времена (отворени и затворени базени са релакс зоном, слано-ледене пећине, сауне, тепидаријуми, ђакузи каде, парна купатила, разне врсте масажа…).
Након скијања и свих осталих зимских активности, потребно је нахранити и душу и тело. Уз домаћу атмосферу, туристе ће угрејати супа с вргањима, а гурмански ужитак заокружиће изврсна пита с боровницама.

Other news