Сајам туризма у Београду

Међународни, 41. сајам туризма у Београду, одржан од 21. до 24. фебруара 2019. године, окупио је око 1.200 излагача из више од 50 земаља. Сајам туризма у Београду је по свим критеријумима једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону која је, уз пословне људе, учеснике у разноврсним програмима и презентацијама окупила више од 75 000 посетилаца.

Туристичка организација Рашка је у хали 4 Београдског сајма представила туристичку понуду општине Рашка: туристичке потенцијале и природне лепоте, разноврсне садржаје за одмор, здравствени опоравак, спорт, рекреацију, забаву, авантуру. Своју понуду на нашем штанду представили су и хотелијери са Копаоника – Јат апартмани, Хотел Путник, Хотел Сребрна лисица, Хотел Ртањ.

Посебна промоција била је представљање манифестација „Рашке духовне свечаности“ и „Дани Милунке Савић“, у сарадњи са Центром за културу „Градац“, на којој су присуствовали представници медија, туристичких организација, пословни сарадници, посетиоци сајма. На промоцији су учествовали глумица Весна Станковић у улози Милунке Савић, гитариста и певач Ненад Златановић, фронтмен блуз групе „Texas Flood“ и музичар Петар Миладиновић .

Other news