Снежни тренинг

Скијање није само учење, оно је задовољство, игра и изнад свега забава. Сваки излазак на стазу представља нову авантуру. Јутарњи осмех измаме малишани који нестрпљиво чекају да направе прве скијашке подвиге поносно узвикујући: ,,Мама, тата, видите ме!!!“

,,Кроз игру најмлађи се опусте и тада су спремни да покажу оно сто су научили и победе страх од непознатог и новог, труде се да опонашају свог учитеља и резултати су евидентни. Колико год да им је напорно рано устајање и ниске температуре, жељно ишчекују прве лекције скијања. У току вишечасовне обуке, одлазимо на заслужену паузу уз топлу чоколаду или крофнице, где боље упознају једни друге, друже се, препричавају догодовштине, откривају своје велике и мале тајне које се дуго памте.

И рад са старијима представља посебан изазов. Велико је задовољство уверити, охрабрити и оспособити полазника, да упркос годинама и великом страху, ужива у скијању и свим лепотама које овај спорт носи са собом, а они који већ самостално скијају, увек могу да науче неку нову технику“.

Владимир Зечевић, ски инструктор

Other news