Отварање ски сезоне на Копаонику од 7. до 10. децембра

Зимска сезона на омиљеној дестинацији целог региона, званично се отвара 7. децембра са манифестацијом Ski Opening Kopaonik коју ће ове године обележити разноврстан и богат програм.

Врхови Копаоника увелико су се забелели, а прогнозе иду на радост свих љубитеља скијања и планинског туризма. Температуре у минусу омогућују да системи за вештачко освежавање раде пуним капацитетима, како би прво скијање ове сезоне протекло у пуном сјају и испунило очекивања више од 10 хиљада посетилаца који сваке године отворе сезону на крову Србије. Првог дана скијање ће бити бесплатно, а за наредна три дана омогућен је попуст од 30% на ски карте. Попут многих монденских дестинација, Ski Opening на Копаонику пропратиће интегрисани забавани програм и целодневни садржаји у циљу незаборавног искуства за све посетиоце.

Симболика отварања

Већ прве вечери, гости на Ski Openingu имаће прилику да испрате ревијалну ноћну ски трку у којој учествују припаданици Горске службе спашавања. А поред скијања, Долина спортова ће ове године бити место окупљања најбољих домаћих DJ-eva који ће уз звуке добре музике обележити почетак зимске чаролије на Копаонику. Истовремено, реномирани произвођачи ски опреме понудиће посетиоцима тестирање најновијих модела на лицу места, а најпознати хотели зачиниће атмосферу примаљивим зимским укусима. Гости ће моћи да посете и интерактивну изложбу о Николи Тесли која ће се свечано отворити у организацији Туристичке организације Рашка и Музеја Николе Тесле у вили Рас.

Other news