Отварање летње сезоне на Копаонику

Летња сезона на Копаонику почиње 21. јуна. Коришћење свих летњих садржаја Скијалишта Србије првог дана ће бити бесплатно. Радно време центра је од понедељка до четвртка од 9-15 часова, петком и викендом од 10-17 часова.

Копаоник нуди велики број спортских и забавних активности за занимљив и активан одмор током најтоплијих месеци у години. Од пешачења по планинским стазама до вожње бициклом кроз шуму, свако може пронаћи нешто што одговара његовом укусу и интересовањима.

Пешачке туре су једна од најпопуларнијих активности током лета. Пешачењем кроз најатрактивније пределе Копаоника упознаћете планину. Стазе које се протежу кроз густу шуму воде до прелепих видиковаца с којих се пружа поглед на бескрајне планинске врхове и долине. Ако имате истраживачки дух, можете да направите једнодневни излет до народног светилишта Метође или до водопада Јеловарник, прошетате стазом Самоковска река или посетите резерват природе Јанкове баре.

За оне жељне узбуђења, Копаоник нуди разне адреналинске активности као што су zip-lajn, картинг и вожња квадова, параглајдинг, планински бициклизам, алпинизам, стреличарство. Ове авантуре пружају незаборавне тренутке и ослобађају дозу адреналина. Панорамска вожња жичаром „Панчићев врх“ представља прилику да планину видите и доживите на један другачији начин и уживате у погледу са 2.017 м надморске висине. Најмлађе посетиоце очекује забава на дечијем игралишту са бројним садржајима.

Other news