Међународни сајам туризма у Новом Саду

Међународни сајам туризма у Новом Саду, 53. по реду, одржаће се од 17. до 19. новембра. Посетиоце очекује понуда туристичких путовања у сусрет зимској сезони и прве понуде за лето 2023; понуда бањских, спа и велнес дестинација у региону; новогодишњих аранжмана; пословних путовања, стручни скупови, поклон-игра за посетиоце са купљеним улазницама.

Туристичка организација Рашка ће учествовати на овогодишњем Сајму туризма у Новом Саду на штанду Туристичке организације регије Копаоник на коме ће се представити понуда за зимску сезону на Копаонику али и остали туристички потенцијали општине Рашка.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Црна Гора. На Сајму ће се окупити више од 250 учесника из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске…

Радно време Сајма туризма биће од 10 до 19 часова. Цена појединачне улазнице је 350 динара, а за доласке у организованим посетама (групе веће од 15 особа) 300 динара. Улазница за пензионере и децу од 7 до 12 година је 300 динара, док деца до 7 година не плаћају улаз.

Other news