Календар

2. август
Илински дани – Семетеш
од 2. до 4. септембра
11. септембар
Ибарски сусрети – Немањићки дани – Баљевац
од 23. до 25. септембра
Trace budgers – Рашка, Голија
13. и 14. октобар

Не пропустите